søndag den 10. april 2011

RV puistot tarjoavat EV omistajat hengähdystauon tien (ja niiden valikoima ahdistuneisuus, too)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/10/rv-parks-offer-ev-owners-respite-from-the-road-and-their-range/:

EV ovat melko hyvin kiertää suurkaupunkialueiden, mutta monet silti tuntuu joitakin erilaisia ​​ahdistusta , kun on aika lähteä kaupungin rajojen. Totta, tarkoitusta varten rakennettuun latausasemaa ovat harvassa tällä hetkellä, mutta on olemassa toinen lataus vaihtoehto niille, jotka nauttivat menossa vihreä ja kaipaavat avointa tie: leirintäalueilla. Osoittautuu 50-amp, 240 voltin RV Kytkennät löytyy näissä paikoissa voi tehdä kaksinkertainen velvollisuus mehu jakelulaitteiden köyhdytetyn paristoja V , Leaf , tai Tesla . Kaikki Sähkövetoinen roadwarriors tarve on sovittimen pistoke, pari taalaa maksaa nykyisen ja muutaman tunnin vapaa-aikaa. Se ei ole niin nopea kuin tankkaus jopa vanhanaikaisesti, mutta RV puistot tarjoavat runsaasti etuisuuksia (uimahallit, järvet, ja eläkeläiset, jotka rakastavat pokeria, esimerkiksi) ei löydetty keskimääräinen huoltoasemalle. Joten, kuka Facebookiin ympäristöystävällinen road trip?

RV puistot tarjoavat EV omistajat hengähdystauon tien (ja niiden valikoima ahdistuneisuus, too) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 10 huhtikuu 2011 02:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Edmunds | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar