søndag den 10. april 2011

Uusi Symbian UI tähtiä veti promo vid vie kolme UK huimaavan spin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/10/nokia-x7-stars-in-pulled-promo-vid-takes-three-uk-for-a-dizzyin/:









Jotain on tekeillä Espoossa ja YouTube vain antoi meille erittäin hyvän käsityksen siitä, mitä se voisi olla - vain kaksi päivää jäljellä ennen Nokian Lontoo ilmoitusta , uusi Symbian-käyttöliittymä on avautumisen promootiovideoitaan ohella tyylikäs X7 ja tyylikäs E6 . Valitettavasti kaikki kolme tällaista videot on lueteltu yksityisten nyt, mutta onnistuimme napata yksi oikea ennen kuin se sai purkitettu, demoing parantaa Symbianin kanssa Tasainen vieritys että seuraa yksi sormi, selain väitetyt kolme kertaa nopeammin ja muotokuva QWERTY-näppäimistö - kyllä - kaikki kiitos Kolmen kuningaskunnan edustaja. Etsi loput kaksi (tällä hetkellä käytössä) videoita tauon jälkeen, ja kerro meille, jos näet ne herätä kylmäpresipitaattien nukkua, kiitos!

Jatka käsittelyssä Uusi Symbian UI tähtiä veti promo vid vie kolme UK huimaavan spin


Uusi Symbian UI tähtiä veti promo vid vie kolme UK huimaavan spin perin ilmestynyt Engadget Sun, 10 huhtikuu 2011 15:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Mobiflip.de , Nokia Blog | lähde YouTube | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar