søndag den 10. april 2011

RIM beta Blackberry Conferencing mahdollistaa pomosi liittyä oman concalls

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/10/rim-betas-blackberry-mobile-conferencing-allows-your-boss-to-jo/:

Tuore BlackBerry n Beta Zone portaali , RIM on ottanut käyttöön Blackberry Conferencing-sovellus pyritään ottamaan (näennäinen) mysteeri ulos liittyä neuvottelupuheluun - mikä saattaa työpaikkoja monien johtoon avustajien vaarassa. Aikataulun puhelimitse kokousten työnnetään työntekijän puhelin automaattisesti esto pois aika kalenteriin. Kun on yhdessä aika, kaikki osallistujat ovat muistutetaan kätevä 'Join Now "-painiketta, joka valitsee automaattisesti osaksi isännöi konferenssia - täydellinen pääsy koodit ja kaikki. Jos puhelu on laskenut, numerot takaisin on vain yksi klikkauksen päässä. Joo, tiedämme, sinun pitäisi jo olla pomo, mutta jos sinun ei kuva tästä yksi, voit aloittaa järjestämällä että kulma toimisto takaraivossa.

RIM beta Blackberry Conferencing mahdollistaa pomosi liittyä oman concalls perin ilmestynyt Engadget Sun, 10 huhtikuu 2011 11:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Puhelin Scoop | lähde BlackBerry Beta Zone | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar