søndag den 10. april 2011

SparkFun intros IOIO Android, hakata ilman purkautuminen ruutua saat mieleni pyörimään

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/10/sparkfun-intros-ioio-for-android-a-hack-free-breakout-box-to-ge/:


Tapaa kaikki maustettua techie, ja he luultavasti spin hassu tarinoita atk: n alkuaikoina, ja haasteena on löytää käytännön hyötyä laitteen näennäisesti rajaton potentiaali (tiedätte, kuten ruokinta Kissan nukkuessa). Uusi tuote SparkFun lupaa tuoda tämän vanhan koulun ihanuutta osaksi älypuhelin ikä: käyttöön IOIO (lausutaan jojo), breakout laatikko, joka mahdollistaa minkä tahansa Android 1.5 + laitteen ohjaus elektronisten piirien sisällä Android sovellukset. Suunniteltu yhteistyössä Googlen kanssa, Spark on PCB yhdistää puhelimeen USB-, työ sen taika avulla Java kirjasto, koukut sinun apps. Tämä DIY paratiisi toimitukset aloitetaan muutaman viikon, ja voi olla sinun 49,95 dollaria tilata etukäteen. Olemme jo nähneet taitava modit kanssa IOIO, ja kun se lähetti todellinen herätyskello soi, emme voi auttaa, mutta hymy. Halki se itse tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä SparkFun intros IOIO Android, hakata ilman purkautuminen ruutua saat mieleni pyörimään


SparkFun intros IOIO Android, hakata ilman purkautuminen ruutua saat mieleni pyörimään perin ilmestynyt Engadget Sun, 10 huhtikuu 2011 04:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Mikro, Elektroniikka Robotics , Android yhteisön | lähde SparkFun | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar