søndag den 10. april 2011

CE-Voi ei, hän ei!: Sonyn Jack Tretton kertoo Nintendo tekee "lastenhoitaja työkalut"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/09/ce-oh-no-he-didnt-sonys-jack-tretton-says-nintendo-makes-ba/:

Sony tekee mitä Nintendon't? Se yleinen käsitys siitä lyhyt haastattelussa, että PlayStation johtaja Jack Tretton antoi Fortune tällä viikolla, jossa hän puhui jopa Sonyn vahvuuksia ja vähätellä (jotkut saattavat jopa sanoa vähätteli) sen kilpailijat, ja Nintendo erityisesti. Se alkoi melko kesy jonka mukaan Sonyn päätös lähteä high-end with PlayStation 3 on juuri nyt alkanut tuottaa tulosta, kun muut konsolit ovat "alkaa loppua puhti," ennen kuin hän tähtäsi Nintendon kannettavat liiketoimintaa. Mukaan Tretton, Nintendon käsikonsolit tarjoavat kaikki mitä hän kutsuu "Game Boy kokemus" jotain hienoa kuin "lastenhoitaja työkalu", mutta että "ei itseään kunnioittava parikymppinen aiotaan istua lentokoneessa yhteen näistä . " YOW. Jokaisen itseään kunnioittavan kaksikymmentä somethings eri mieltä? Kerro meille kommentteja alla.



[Kiitos, Robert C]

CE-Voi ei, hän ei!: Sonyn Jack Tretton kertoo Nintendo tekee "lastenhoitaja Työkalut perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 huhtikuu 2011 16:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Onni | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar