søndag den 10. april 2011

Samsung julkaisi kaksi Bada 2,0 puhelimia NFC Q4, ohjelmistopäivityksen heinäkuussa?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/10/samsung-to-release-two-bada-2-0-handsets-with-nfc-in-q4-softwar/:


Jotkut teistä Samsungers todennäköisesti ennakoida upea Wave 578 ilmestyy touko-kesäkuussa USA: n ulkopuolella, mutta surullinen uutinen on se ei mukana tuleva Bada 2.0 OS. Tuskailla ei, vaikka, kuten Venäjän blogi Bada World väittää saaneensa joitakin mehukkaita yksityiskohtia tulee piristämään Bada fanaatikkoja. Edellä dia - ilmeisesti peräisin Samsung Ranska konferenssin muutama päivä sitten - luettelot pari uutta, mutta nimeämättömän puhelimia, jotka tulee pakata uusi ohjelmisto yhdessä 7,2 Mbps HSDPA, Bluetooth 3.0, ja näennäisesti suuntaa NFC . Ero näiden kahden puhelimet? Yksi niistä näyttää olevan lippulaiva Bada 2.0 malli, joka odottaa syyskuussa lanseeratun jossa 3,65 tuuman HVGA näyttö, 5 megapikselin tärkein kamera sekä VGA kakkoskameraa. Toisen laitteen seuraa kuukautta myöhemmin, urheilu pienempiä 3,14-tuumainen QVGA-näyttö ja vain 3 megapikselin lämpökamera.



Vuonna liittyviä uutisia, TNW Intia kertoo, että Bada 2.0 on "ensimmäinen kokenut Intiassa" noin heinäkuuta, vaikkei laitteisto on mainittu täällä. Tämä saattaa merkitä sitä, että nykyiset Bada käyttäjät Intia - missä Samsungin tuotekehityksessä kehitetään 30 prosenttia Bada sovelluksia - voi olla yksi ensimmäisistä saada 2.0 päivitys, ja sen pitäisi olla kauan ennen muuta maailmaa saavat osuutensa Tämän tulikuuma kakku. Oli miten oli, olla varma, että pidämme silmämme kuorittu auki enemmän Bada 2,0 uutisia - se tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, missä Samsungin seuraava iso push vie meidät.

Samsung julkaisi kaksi Bada 2,0 puhelimia NFC Q4, ohjelmistopäivityksen heinäkuussa? alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 10 huhtikuu 2011 12:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Bada World , TNW Intia | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar