onsdag den 11. maj 2011

Googlen Prediction API: n avulla Fords tietää kaiken, kerro minne mennä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/10/googles-prediction-api-lets-fords-learn-all-about-you-tell-you/:




Aiemmin tänään Google paljasti suunnitelmat tekevät abodes tehokkaampia ja käyttäjäystävällisempiä kautta Android automaatio , ja se osoittautuu he auttavat Ford tekemään samoin meidän autoja. Näet, meidän ajotapaan vaikuttavat kaasun mittarilukema saamme, ja jos automme voisi ennustaa Suositeltujen matkustamista he voivat optimoida voimansiirron suorituskyvyn max tutustu MPGs. Siksi Blue Oval Pojat aikovat käyttää Googlen ennuste API opimme ajotavasta ja yhdistää tiedot reaaliajassa liikennetiedot tekemään autoja entistä tehokkaammaksi. Järjestelmä ole vielä valmis näyttelytilat, koska työtä on tehtävä varmistaa henkilötietojen ja sijainti tiedotusmateriaalia, mutta toivottavasti se ei ole kauan, ennen kuin jokainen uusi Ford voi auttaa meitä täältä sinne pienellä polttoaineen kulutus . Tässä toivoen William Daniels on yksi doling ulos suuntiin.


Jatkaa lukeneisuus Google Prediction API: n avulla Fords tietää kaiken, kerro minne mennä


Googlen Prediction API: n avulla Fords tietää kaiken, kerro minne mennä perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 toukokuu 2011 19:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar