onsdag den 11. maj 2011

Google Musiikki Beta läpikäynti: mitä se on ja miten se toimii (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/11/google-music-beta-walkthrough-what-it-is-and-how-it-works-vide/:


Teimme muutamia ennustuksia Google: n ( silloisen oletetaan ) musiikkipalvelun meidän streaming ratsia viime viikolla, ja kiitos kyvyttömyys julkistamattoman summan tarrat ottaa tuulahdus mitä El Goog oli ruoanlaitto, näyttää siltä, ​​että olemme jäänyt jotain vähemmän vakaa, mutta silti kiehtova. Se kannattaa ottaa vilkaista meidän joukkue toimituksellisen koskevat Musiikki Beta Android saada tuntea, mitä olisi voinut, mutta todellisuus on tämä: mitä käynnistyi tänään on se, mitä olemme jo käsitelty, ja nyt on aika rikkoa asioita alas ja miten se todella toimii käytännössä.



Hoito on tarkasteltava koko laitoksen esitystä, ongelmien raportit ja kaksi penniä miten palvelu pärjää? Tämä yhdessä vinkkejä täyttää toiveesi ja unelmasi ovat piilossa juuri tauon jälkeen.


Jatkaa lukeneisuus Google Musiikki Beta läpikäynti: mitä se on ja miten se toimii (video)


Google Musiikki Beta läpikäynti: mitä se on ja miten se toimii (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 toukokuu 2011 02:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä

Ingen kommentarer:

Send en kommentar