onsdag den 11. maj 2011

Charlotte Motor Speedway, Panasonic käännä kytkin maailman suurin HD-näyttö

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/11/charlotte-motor-speedway-panasonic-flip-the-switch-on-the-world/:


Charlotte Motor Speedway ja Panasonic järjestetään tapahtuma eilen juhlistaa valmiiksi uuden maailman suurin HD-näyttö , jossa toimenpiteet 16000 neliömetriä (200 metriä leveä ja 80 metriä pitkä). Tietenkin vain luonnollinen asia tehdä, kun kasvot näytön tämän kokoinen on pelata videopelejä sitä , ja CMS sai hyvin meta tuomalla esiin NASCAR kuljettajan ja simulointi kilpa tuuletin Dale Earnhardt Jr. kääntää muutamia kierroksia radalla Iracing on uusi näyttö. 720p-näyttö, joka sijaitsee takasuoralla, on tarpeeksi iso faneja istuu pitkin eteen venyttää radan välillä puolestaan ​​neljä ja puolestaan ​​yksi on selkeä kuva uusintoja, sijoitukset ja tilastot aina poikki radan. Sen virallinen debyytti tapahtuu 21 toukokuu aikana NASCAR Sprint All-Star Race ja myös kääntää niin massiivinen HDTV tuulettaa leikkeet Top Gear USA aikana History Channel sponsoroima kilpa viikon kuluttua. Näet videopeli kamppeet, näyttö ja seremoniallinen ylisuuri kauko yläpuolelta video niistä tosiasiallisesti pelissä on käytettävissä lähde linkkiä.



[Kiitos, Jeffery]

Charlotte Motor Speedway, Panasonic käännä kytkin maailman suurin HD-näyttö perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 toukokuu 2011 08:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Charlotte Motor Speedway | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar