onsdag den 11. maj 2011

Microsoftin Rock ja kiskot kosketusnäyttö voit hieronta kuvasi molemmat kädet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/11/microsofts-rock-and-rails-touchscreen-lets-you-massage-your-pho/:

Jos ikinä väsy tönäisi pois teidän älypuhelimen näytössä kuin ovikelloa, et ole yksin. Tulevaisuuteen ihmiset haltuunsa Microsoft Research on työskennellyt kimpussa uusi kosketusnäyttö on suunniteltu poimia enemmän luonnollista, koko käden liikkeitä tehokkaasti avulla käyttäjät voivat irrottautua sormen perustuvan mallin, joka ohjaa eniten tuntoon laitteita. Kehitetty yhteistyössä insinöörien kanssa Microsoftin Surface-yhtiön Rock ja kiskot käyttöliittymä voi havaita kolme keskeistä käsimerkkejä: paljaina nyrkki, joka pitää näytön kohteita, laajennettu käsi, joka voi tasata objektit (katso solu on merkitty "d" on oikealla) ja kaareva tassu, jonka ympärille käyttäjät voivat kääntyä kuvia (katso solu b). Luokittelussa avaa uusia tapoja käyttäjät voivat rajata, uudelleen kokoon tai yleensä leikkiä niiden käyttöliittymän elementtejä, mutta on epäselvää, näyttöön tulee valua alas kuluttajien tasolla lähiaikoina. Nyt se näyttää toimivan yksinomaan pinta , mutta lisätietoja on pinnalla, kun järjestelmän kehittäjät vapauttaa kirjan hankkeensa, myöhemmin tänä vuonna. Hit lähde linkkejä nähdä videon asia toiminnassa.

Microsoftin Rock ja kiskot kosketusnäyttö voit hieronta kuvasi molemmat kädet perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 toukokuu 2011 00:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | lähde Microsoft Research (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar