onsdag den 27. juli 2011

Keepin "se todellinen väärennös: iPhone 4 on tuuletin Kiinassa (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/26/keepin-it-real-fake-the-iphone-4-has-a-fan-in-china-video/:

Keepin "se todellinen väärennös: iPhone 4 on tuuletin Kiinassa

Kilpailua kuten Samsung Galaxy S II osoittaa meille, kuinka ohut puhelin voi olla, iPhone 4 ei ole aivan näytti yhtä hoikka kuin joskus aiemmin. Miten Apple-rakastava gadget Fiend tarkoitus pysyä uskollisena kerran näin? Miksi, pitämällä heidän luurin vieressä jotain paljon, paljon paksumpi. Syötä "iPhone 4", joka oikeastaan ​​ei ole puhelinta, vaan powered tuuletin, joka palvelee voit viilentyä, ei kytketty. Kuten näette Tauon jälkeen Koti-painiketta ei potkaista sinut ulos App sijaan potkiminen että kanavoitu ilma-liikkuja tulee iso vaihde, ja kun et löydä sitä paikallisessa Apple Store, sattumalta yksi Näiden muovi tiilet Shenzhenissä ja se tarvitsee vain maksaa $ 10 tai niin ottaa sen kotiin. Pieni hinta pitää luurin tunne itsestään hyviä puolia - syyskuuhun asti , anyway.



[Kiitos, Chris]

Jatka lukemista Keepin "se todellinen väärennös: iPhone 4 on tuuletin Kiinassa (video)


Keepin "se todellinen väärennös: iPhone 4 on tuuletin Kiinassa (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 heinäkuu 2011 20:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde MIC gadget | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar