onsdag den 27. juli 2011

IEEE tuo valkoinen tila Internet askeleen lähempänä, meillä melkein tuntui vihlaisu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/27/ieee-brings-white-space-internet-one-step-closer-we-almost-felt/:


Kunnia IEEE varten hoppu tämän uuden " Super WiFi -standardin kautta kovin nopeasti takia maaseudun yhteisöjen kanssa huono Web Accessin avulla. Nimetyt "IEEE 802.22," se lupaa tuoda jopa 22Mbps laitteisiin niin pitkälle kuin 60 mailin päässä lähimmästä lähetin. Miten on mahdollista? No, vakio huolellisesti hyödyntää joukkona käyttämätöntä valkoista tilaa sisällä siirto bändejä, jotka alun perin varattu (ja varjelivat ) analogisten TV. Nämä taajuudet sisältyy nykyisin vain viheltää ja satunnaisia ​​yhteydenottoja kuolleita ihmisiä, mutta yhtenä päivänä he voisi ja pitäisi olla täynnä toiveita, toiveita ja Facebook päivitykset maan folk jotka ovat voimissaan. Lue merkkejä PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista IEEE tuo valkoinen tila Internet askeleen lähempänä, meillä melkein tuntui vihlaisu


IEEE tuo valkoinen tila Internet askeleen lähempänä, meillä melkein tuntui vihlaisu alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 heinäkuu 2011 09:10:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar