onsdag den 27. juli 2011

Fujitsu Toshiba ilmoittaa au IS12T, maailman ensimmäinen Mango puhelin (hands-on!)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/26/fujitsu-toshiba-announces-au-is12t-the-worlds-first-mango-phon/:


No, emme voi sanoa meillä ei nähdä tämä tulossa . Fujitsu Toshiba matkaviestinnän - nyt on suupala - vain paljastettiin IS12T: Japanin ensimmäinen Windows Phone 7 laitetta , ja Microsoftin mukaan Prez Yasuyuki Higuchi, maailman ensimmäinen Mango luurin . Seksikäs ja IPX5 vedenpitävä (!) 3,7 tuuman WVGA liuskekivi voimanlähteenä on Qualcommin MSM8655 CPU julkistamattoman kellotaajuus (jonka olemme nähneet pyörii 1GHz vuonna Incredible 2 ja Thunderbolt ), ja tulee myyntiin "syyskuussa tai sen jälkeen" on KDDI: n au verkkoon. Vaaleanpunainen Gizmo pakkauksissa 13,2 megapikselin kamera automaattisella tarkennuksella ja on runsas 32 ​​Gt Flash-muistilla asuntojen tahansa sisältöä haluat fancy toting ympärillä. Tavallinen Bluetooth (2.1 + EDR) ja WiFi (802.11b/g/n) epäilee myös laivalla. Korot herätti? Lukaista Galleria meidän Engadget japani veljet ovat kätevästi heitti tiemme.



Update: lisäksi vaaleanpunainen, se tulee kuulemma myös tulla kellertävä / vihertävä sävy, sekä pikimusta. Olemme kaivaa enemmän kuin puhumme!





Fujitsu Toshiba ilmoittaa au IS12T, maailman ensimmäinen Mango puhelin (hands-on!) alun perin ilmestynyt


Ingen kommentarer:

Send en kommentar