onsdag den 27. juli 2011

InterDigitalin tiedostoja ITC valituksen Nokia, Huawei ja ZTE 3G patenttirikkomusta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/27/interdigital-files-itc-complaint-against-nokia-huawei-and-zte/:


Muistatko kun InterDigitalin tuulettaa sen epäkohtia Nokia ennen kansainvälisen kaupan komission useita vuosia sitten , jonka Espoo rikkoi muutama 3G-patentteja? No, mitä vanha on uusi uudelleen, ja yhtiön jättänyt toisen valituksen ITC vastaan ​​Suomen puhelin Maker, Huawei ja ZTE, too. Tällä kertaa vasaran on taottu seitsemän patenttia eri WCDMA ja CDMA2000 teknologioiden väitetään löytyy näiden yhtiöiden puhelimet, laajakaista-laitteita, ja tablets. Reuters raportoi, että jos liittovaltion virasto vievät InterDigitalin n syy, Huawei ja Nokia taistelee hyvä taistelu, ja me kuvittelemme, että ZTE ei kaatumisen, joko. Tietenkin, ITC on 30 päivää aikaa aloittaa tutkinta, joten me tiedämme kuukauden kuluessa, jos InterDigitalin uusin IP kalastus retkikunta on ammuttu tuotto Bounty niin suuri kuin se on saanut ennen .

Jatka lukemista InterDigitalin tiedostoja ITC valituksen Nokia, Huawei ja ZTE 3G patenttirikkomusta


InterDigitalin tiedostoja ITC valituksen Nokia, Huawei ja ZTE 3G patenttirikkomusta alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 heinäkuu 2011 06:46:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar