onsdag den 27. juli 2011

Netflix tuo Mad Men Yhdysvalloissa tänään, CBS sisältöä Kanadassa ja Latinalaisessa Amerikassa myöhemmin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/27/netflix-adds-mad-men-in-the-us-today-cbs-content-in-canada-and/:


Emme ole varmoja, kuinka Don Draper olisi myynyt 60 prosentin hinnankorotus teidän suosituin palvelupaketti mutta ehkäpä Netflix avainhenkilöt voivat arvata kun ne alkaa katsoa ensimmäiset neljä vuodenaikaa Mad Men tänään Watch hetkessä. Netflix n Lionsgate paljon pitää uusintoja virtaa tulevina vuosina, kun taas uusi sopimus CBS Internationalin tuo sen ohjelmointi - mukaan lukien Showtime osoittaa, kuten Dexter että hiljattain jenkki USA Netflix palvelu - katselijoille Kanada (jotka jo Mad miehet) ja Latinalaisessa Amerikassa (jossa vangittu välimuistin telenovelas eilen). Tämä CBS sopimus on erillään niiden (myös ei-yksinomaisen ) Yhdysvaltain käsitellä joka toi Star Trek takaisin , mutta kansainväliset katsojat silti sekä TOS ja TNG sekä osoittaa, kuten Twin Peaks ja 90210. Tarkista lehdistötiedote tauon jälkeen Lisätietoja kansainvälisen sopimuksen, lähde linkkiä aikasiirtymä takaisin 1960 NYC tai osuma kommentit alla selittää miten peruuttamalla 7,99 dollaria kuukaudessa palvelu on vastustettava ahne yritykset.

Jatka lukemista Netflix tuo Mad Men Yhdysvalloissa tänään, CBS sisältöä Kanadassa ja Latinalaisessa Amerikassa later


Netflix tuo Mad Men Yhdysvalloissa tänään, CBS sisältöä Kanadassa ja Latinalaisessa Amerikassa myöhemmin alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 heinäkuu 2011 14:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Mad Men on Netflix | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar