onsdag den 27. juli 2011

Pääkirjoitus: Applen virallisesti yli optinen asema, hyvässä ja pahassa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/27/editorial-apples-officially-over-the-optical-drive-for-better/:


En pidä siitä. Ei pätkääkään. Mutta rehellisesti, se ei ole paljoakaan väliä - Applen virallisesti tehdään optisen aseman, eikä ole mitään näyttöä enemmän silmiinpistävän selvä kuin vuoden 2011 puolivälissä päivittää sen Mac minin. Viime vuonna että Bantam laatikko saapui kanssa 699 dollaria hintalappu, PEP sen askel ja persoonallisuus, joka voisi hurmata jopa kaikkein kovetetut työpöydän omistaja. Tänä vuonna 599 dollaria malli saapui minun ovella lupaavia sama, vaan se toimitetaan laskua todellisen toimivuuden. Asiantuntijat ovat väittäneet, että voisit kytkeä USB SuperDrive uuden mini ja säästää 20 dollaria prosessissa verrattuna viime vuoden kamppeet, mutta ei luottaen kaapeloitu lisävarusteen kulkevat käsi kädessä kauneus ja yksinkertaisuus? Ei, ja olen täysi syy uskoa, että Apple olisi samaa mieltä.



Huolimatta selvää - että kuluttajat ostaisivat mini vähentää pelkkä taakka toiminta sekavia Desktop Setup - Applen mennyt ja jenkki mitä on tullut katkottua sekä Macit että PC samankaltaisia. Jo vuosia, kertoimet ovat olleet standardi hinta, spinning CD, DVD, HD-DVD ( kuitenkin hetkeksi ) ja Blu-ray-levyjä, puhumattakaan muutamia muita tiedostomuotoja , jotka eivät tehneet paljon ansaitsevat mainita. Verrattuna useimpiin kaikki muukin teknologia universumissa, yritti ja totta optinen asema on onnistunut roikkua paljon pidemmälle kuin mitä se luoja todennäköisesti ollut mielessä, mutta se aika selvää, että vuosi 2011 on ODD mitä 1998 oli levykeasema . Ainakin ajatuksenkulkua Steven P. Jobs.

Jatka lukemista Pääkirjoitus: Applen virallisesti yli optinen asema, hyvässä ja pahassa


Pääkirjoitus: Applen virallisesti yli optinen asema, hyvässä ja pahassa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 heinäkuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar