onsdag den 27. juli 2011

Akamai näkee Internetin nopeus kiivetä, Aasiassa edelleen vallitsevana laajakaista kilpavarustelu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/26/akamai-sees-internet-speeds-climb-asia-still-dominates-broadban/:

Keskimääräinen laajakaistanopeudet

Akamai vuosittaiset Internet raportin on täynnä kaikenlaisia ​​mielenkiintoisia, jos ei kovin yllättävää, tarinat sekä laaja ja kapeakaistainen yhteydet ympäri maailmaa. Suurin uutinen? Maailmanlaajuisen keskiarvon yhteysnopeus on noussut 23-prosenttia viime vuodesta, jotta 2.1Mbps. Nopeuksia Good Ol 'US-of-kasvoi 15 prosenttia ja keskimäärin 5.3Mbps, vaikka emme vielä virua in 14. sija listalla nopeimmin maissa. Kuten odotettua, Aasiassa hallitsee edelleen nopeus rodun, jolla on 61 kaupungit Japanissa yksin tehdä Top 100-listalle. Jos haluat nopeimmat yhteydet valtioiden on tarjota sinun täytyy suunnata San Jose tai Riverside CA tai koti Wu (joka on Staten Island Niille teistä ei tiedä), jonka kaikki sidotaan keskimäärin 7.8Mbps yhteys. Tutustu PR tauon jälkeen ja napsauta enemmän kattavuutta latauslinkin joitakin kaavioita.

Jatka lukemista Akamai näkee Internetin nopeus kiivetä, Aasiassa edelleen vallitsevana laajakaista kilpavarustelu


Akamai näkee Internetin nopeus kiivetä, Aasiassa edelleen vallitsevana laajakaista kilpavarustelu alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 heinäkuu 2011 21:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar