onsdag den 27. juli 2011

Boeing ja BAE kumppani laittaa laser konekivääri, tehdä maailmasta parempi paikka

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/27/boeing-and-bae-partner-to-put-a-laser-on-a-machine-gun-make-the/:


Automatisoitu, atk-kohdentamalla konekiväärit ovat kunnossa tiukan paikan tullen, mutta joskus asettaa 180 25mm etanoita alas valikoima minuutin välein vain ei riitä. Joskus tarvitaan hieman enemmän energiaa, ja se kun hihna laser juttu. Boeing ja BAE ovat kumppaniksi ottaa nykyistä Mk 38 Mod 2 Machine Gun System, joka tarjoaa 25mm M242 tynnyriltä, ​​ja yhdistä se Boeingin suunnatun energian järjestelmä . Tuloksena kaunis kone on nimeltään Mk 38 Mod 2 Tactical Laser System, joka tarjoaa mahdollisuuden sinkauttaa sekä kuuman metallin ja jopa kuumempi fotonien vastaan ​​mitä tavoitteita uskaltaisi tulla alueella. Tämä integraatio on sanonut, jotta nämä päivittänyt turrets on helppo asentaa ja ohjata meidän laivaston alukset, alukset, jotka ovat toistaiseksi vielä jumissa veden päällä. Ilmeisesti emme vielä muutaman vuoden päässä Aaltoliike Moottori ja FTL taistelulaiva matkustaa.

Jatka lukemista Boeing ja BAE kumppani laittaa laser konekivääri, tehdä maailmasta parempi paikka


Boeing ja BAE kumppani laittaa laser konekivääri, tehdä maailmasta parempi paikka alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 heinäkuu 2011 08:30:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Gizmodo | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar