onsdag den 27. juli 2011

Drift Innovation julkisti kompaktin Drift HD, silti up for your äärimmäisen temput (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/27/drift-innovation-unveils-compact-drift-hd-still-up-for-your-ext/:


Fani tallennus äärimmäisen kuolemaa uhmaavat temput, mutta löytää nykyisen kypärä cam aivan liian hiton kankea? Drift n luovasti nimetty Drift HD voisi olla juuri sopiva, sillä yrityksen onnistunut ahtaa 170 asteen näkökenttä kääntyvä linssi / LCD combo päässä HD170 , otetaan 25 prosenttia pienempi paketti. Yhdeksän megapikselin 1080p ampuja on myös parvi uusittu kiinnikkeet, vaihdettava linssi ja tuki 32GB microSD-kortteja, jolloin se pitää chuggin "jossa vähemmän kamerat olisivat muuten kutsutaan se sulkeutuu. Yhteydet Junkies myös pyörtyä klo sisällyttäminen mikro-HDMI ja 2,5 mm mikrofonitulo. Emme olleet aivan ihastunut kanssa HD170, mutta tämä 369 dollaria makeover saattaa riittää muuttamaan mielemme. Jos olet kuoleva selvittää itsellesi, Drift HD on saatavilla 31 elokuu, mutta meille palvelus ja pidä silmäsi lumessa - emme halua sinua päätyä kuten tämä kaveri .

Jatka lukemista Drift Innovation julkisti kompaktin Drift HD, silti up for your äärimmäisen temput (video)


Drift Innovation julkisti kompaktin Drift HD, silti up for your äärimmäisen temput (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 heinäkuu 2011 00:21:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Drift Innovation (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar