onsdag den 27. juli 2011

BookBook iPhone 4 tapauksessa kaksinkertaistaa kuin lompakko, yrittää huijata pienoiskoossa luddites

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/27/bookbook-iphone-4-case-doubles-as-wallet-attempts-to-fool-minia/:


Joten, olet vihdoin hyväksynyt todellisuuden että älypuhelimet eivät ole ohimenevä villitys, mutta olet yhtä huolestunut siitä, että erityistä tech-vihaaja elämässäsi saattaa saada hip että olet luopunut lukemalla kirjoja varten flinging onneton kanoja . Olet edelleen huolissaan siitä, että sinulla ei ole tilaa luiseva farkut sekä lompakko ja iPhone. No, se kuulostaa Kaksitoista etelän BookBook iPhone 4 tapaus on sinulle ja naurettava älypuhelin-muuntaminen ahdistusta piiriin. Pikku nahka-sitoo hihan paitsi naamarit iPhone mikä näyttää pienoiskoossa Raamatun sitova, vaan toimii myös isäntänä lompakon sisällön. Jos etsit huijata ihmisiä luulemaan, olet todella lukemisen pieni teos nimeltään BookBook, kyseessä voi olla sinun 60 dollaria lähteellä linkkiä. Täysi PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista BookBook iPhone 4 tapauksessa kaksinkertaistaa kuin lompakko, yrittää huijata pienoiskoossa luddites


BookBook iPhone 4 tapauksessa kaksinkertaistaa kuin lompakko, yrittää huijata pienoiskoossa luddites alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 heinäkuu 2011 04:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Kaksitoista Etelä | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar