onsdag den 27. juli 2011

Engadget tulee television päälle Boxee, Roku, Yahoo ja DivX alkaa tänään

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/27/engadget-comes-to-your-tv-on-boxee-roku-yahoo-and-divx-startin/:


Kerää kierros kaikille, mutta ehkä tottuneet päästä Engadget selaimen kautta tai yksi meidän mobiilisovellukset päivästä lähtien olemme valmiita tulemaan kotiin yksi tapa: television. Käynnistämällä Boxee, Roku, Yahoo Widgets ja DivX on uusi AOL HD-paketti, joka sisältää kanava täynnä meidän videot valmis katsottavaksi suurilta näytöiltä. Näin kun haluat levätä ja nauttia uuden käytännön video, Engadget Show tai joku toinen meidän sisältöä se on vain niin kaukana kuin kaukosäädin, joka on luultavasti myös puhelimen, tietokoneen tai tablet. Ei paljon lisää on tulossa tulevaisuudessa - me selvittää in-app Screen Grabs esittämisen työkalu jotenkin - mutta nyt olemme tyytyväisiä saadessamme virallista pistorasiaan joitakin yleisimmin saatavilla kytketty TV alustoille siellä . AOL HD App alkaa näkyä jo tänään, tutustu Gallery muutaman kuvakaappauksia meistä jokaisesta alustoille.


Galleria: Engadget AOL HD



Jatka lukemista Engadget tulee television päälle Boxee, Roku, Yahoo ja DivX alkaa tänään


Engadget tulee television päälle Boxee, Roku, Yahoo ja DivX alkaa tänään perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 heinäkuu 2011 10:18:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde AOL HD | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar