fredag den 19. november 2010

Kysy Engadget: paras kannettava tietokone, joka ei pala syliisi?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/ask-engadget-best-laptop-that-wont-burn-your-lap/:
Tiedämme sinulla kysymyksiä, ja jos olet tarpeeksi rohkea pyytää Maailman vastauksia, tässä pistorasiaan tehdä niin. Tällä viikolla Kysy Engadget kysymys on tulossa meille Stephen, jotka suoraan sanottuna ei ole kiinnostunut kärsi terveysasiat johtuu järjettömän kuuma tietokoneet leivonnassa hänen ruumiinsa. Jos etsit lähettää kyselyn oman, pudota meille rivi kysy [at] Engadget [dawt] com.
"Real yksinkertainen: mikä on paras kannettava tietokone, joka ei polta sinua? Eli, mikä on tehokkain valtavirran laptop (14 - tai 15-tuumainen), joka kulkee cool, kun se on todella jotain. I'm running Dell Studio 1537 ja molemmat palmrests ovat lämpimät, vaikka kaikki olen tekemässä kirjoittaa tämän viestin ja streaming velttoilija kanssa nestekidenäytön kirkkaus on se alin asetus. Näin WiFi-kortti on ruoanlaitto, joten ilmeisesti on kiintolevy (vaikka prosessori on vain klo 12 prosenttia). Apua! "
Mies, emme voi odottaa nähdä vastauksia tähän. Ei, vakavasti - Olemme melko varmoja, kaikki maailman haluaa ja tämän salaisuuden. Jokainen 14 - / 15-tuumainen kannettava tietokone, että olemme koskaan käytetty tässä (Mac ja PC, molemmat) on lopulta tullut epämiellyttävän lämmintä pitkänkin käytön jälkeen , ja olemme itse päätyneet pitämään varastoja tyynyt noin vain suojellaksemme itseämme. Pudota maailma parempi ratkaisu alhaalla, jos sinulla on sellainen. Ja "yksi" me tarkoitamme "kannettava malli."

Kysy Engadget: paras kannettava tietokone, joka ei polta sylissä? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 23:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar