fredag den 28. oktober 2011

FCC: n "Connect America Fund" ohjaukset puhelin palkkiot tarjota maaseudun laajakaista

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/27/fccs-connect-america-fund-redirects-phone-fees-to-provide-rur/:


Federal Communications Commission on juuri julkistanut uuden suunnitelman, joka tulee uudistaa 8000000000dollari rahasto, joka tällä hetkellä käyttää "tukea puhelinpalvelusta maaseudulla ja köyhille", osoittaa, että rahaa kohti buildouts kunnianhimoisiin maaseudun laajakaista aloitteesta . Useimmat kriitikot viittaavat siihen, että nykyinen maksu malli on huomattavasti vanhentunut, ja itse asiassa kannustaa "perverssejä järjestelmiä harjoittajien edistää tietynlaisia ​​puhelimen liikennettä." Ei ole yllättävää, FCC puheenjohtaja Julius Genachowski on sanonut, että hän "ei odota" puhelin hinnat lisäämään useimmille kuluttajille, ja viraston nykyisin arvioimalla 2200000000dollari säästöt palkkiot, jotka ovat tällä hetkellä maksettiin puhelinyhtiöt. Politiikka syrjään, tavoitteemme on tarjota laajakaistayhteys (kuitenkin se määritelty) jokaiselle American loppuun mennessä vuosikymmenen kanssa Genachowski quipping: "Otamme järjestelmä on suunniteltu Alexander Graham Bell aikakausi pyöriviä puhelimia ja sen uudistamista varten aikakausi Steve Jobs ja internetin tulevaisuuden hän kuvitteli. " Melko varma muutakin kuin työpaikkoja oli visioita kytketty tulevaisuudessa , mutta olemme seuraavan logiikan, Jules.

Jatka lukemista FCC: n "Connect America Fund" ohjaukset puhelin palkkiot tarjota maaseudun laajakaista


FCC: n "Connect America Fund" ohjaukset puhelin palkkiot tarjota maaseudun laajakaista alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 27 lokakuu 2011 18:57:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar