fredag den 28. oktober 2011

HP päättää pitää PC jako jälkeen kaikki

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/yntHNYduhxo/hp-decides-to-keep-pc-division-after-all.ars:


Vaikka neuvoja päinvastoin , Meg Whitman ilmoitti tänään, että Hewlett-Packard ei spin off, myydä pois, taitetaan, kierretään tai hajota yhtiön Personal Systems Group, vastaavan yksikön valmistus PC. Sen sijaan, PSG jää osa yrityksen, ainakin kunnes HP Muutoksia mielensä uudelleen.


"HP objektiivisesti arvioida strategisille, taloudellisille ja toiminnalliset vaikutukset eriyttää PSG" Whitman sanoi lausunnossaan . "On selvää jälkeen analyysimme että pitää PSG sisällä HP sopii asiakkaille ja kumppaneille, oikea osakkeenomistajille, ja oikea työntekijöille. HP on sitoutunut PSG, ja yhdessä olemme vahvempia. "


Parin kuukauden waffling, päätös tulee liian myöhään perhe HP: n Palm hankinta . Mutta huolimatta missteps HP: n nyt-pilloried entinen toimitusjohtaja Leo Apotheker, Personal Systems Group on säilyttänyt johtoaseman henkilökohtainen tietokone myynti, jossa 40700000000dollari tuloja tilivuonna 2010.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar