lørdag den 12. november 2011

Apple korvaa ensimmäinen gen iPod nanot johtuu virheellisestä paristoja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/11/12/apple-to-replace-first-gen-ipod-nanos-in-the-us-due-to-faulty-ba/:


Kun tarjoutui vaihdat muutama viallinen ensimmäinen gen iPod nanot Koreassa vuonna 2009 , näyttää siltä, ​​Apple on vihdoin nähnyt hyväksi saada ne pois omistajan taskut täällä Yhdysvalloissa (päivitys: maailmanlaajuinen) liikaa. Email vain lähetetään omistajat (mukana tauon jälkeen) ja ilmoitus lähetetty sen vaihto-ohjelman sivusto tiedottaa käyttäjille vaikuttaa myytiin syyskuusta 2005 joulukuuhun 2006. Jos sinulla on yksi (vakavasti, sinun toimii edelleen?), Lopeta se heti ja täytä lomake alla olevasta linkistä tilata ilmaiseksi korvaava yksikkö. Tärkeimmät haittaa - muuta kuin selvittää olet käveleminen mahdollisuus "harvinainen tapaus" ylikuumenemisen tapahtuu teidän laiha farkut - on odotettavissa kuuden viikon viive Apple saa vanhan yksikön ja merenkulku sinua ulos korvaamisesta. Syyksi odottaa niin kauan niiden tilalle on, että kun kyse on tästä asiasta "todennäköisyys kasvaa akun ikääntyessä" - ja se on vihdoin liian myöhäistä juosta ulos ja saada Zune . Vielä ei ole siitä, mitä malleja lähetetään ulos korvausinvestointeja, mutta jos sinun on henkilökohtainen, niin sorry - ei kirjoituksia käytettävissä.



[Kiitos, Paul & Jordan]

Jatka lukemista Apple korvaa ensimmäinen gen iPod nanot johtuu virheellisestä paristoja


Apple korvaa ensimmäinen gen iPod nanot johtuu virheellisestä paristoja alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 marraskuu 2011 00:53:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Apple | Lähetä | Kommentit

1 kommentar:

  1. If you don’t know how to Bitcoin Cash Is Repeating Bitcoin's Mistakes in Hitbtc, you can take stepwise assistance from the phenomenal professionals by dialing Hitbtc customer care number 1-833-228-1682 immediately. The experts provide 24*7 skilled and polished assistance to the users. They will listen to your query first and accordingly will frame finest and accessible solutions so users can easily implement them in the most hassle-free manner.

    SvarSlet