lørdag den 12. november 2011

Facebook SlingPlayer paljasti, todistaa et voi paeta sosiaalinen verkostoituminen (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/11/12/facebook-slingplayer-revealed-proves-you-cant-escape-social-ne/:


Lisää toinen tulevaisuuden alustana SlingPlayer on kasa, koska yhtiö äskettäin osoitti pois tämän nopean demon streaming video Facebookin kautta. Vaikka vanha Sling.com streaming toimii edelleen hienosti, tämä lisätään joitain uusia sosiaalisia ominaisuuksia sekoitetaan. , Jonka avulla katsojat jakaa näyttää ja mitä he katsella helposti mutta ei-niin-sattumalta varmistaa heidän ystävänsä tietävät katselet televisioon Slingbox. Ei sanaakaan siitä, milloin tämä todellakin osui OpenGraph'd kaduilla, mutta toistaiseksi se on jo taakse, pelaajat olemme nähneet osoittaneet mutta ei vielä ole luovutettu Boxee ja Google TV . Paina play tarkistaa videon ja muistelen maailmassa, jossa kukaan ei tiennyt olit katsomassa Law & Order kahdeksatta kertaa tänään.



[Kiitos video, Dave Zatz ]

Facebook SlingPlayer paljasti, todistaa et voi paeta sosiaalinen verkostoituminen (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 marraskuu 2011 03:34:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink @ MisterSling (Twitter) | lähde Sling (Facebook) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar