lørdag den 12. november 2011

Orangen San Francisco II tekee yllätys debyytti jatkaa keskialuetta hallitsemaan yhdessä Gingerbread

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/11/12/oranges-san-francisco-ii-makes-a-surprise-debut-continues-midr/:


Sai maku keskitasoa puhelimia kanssa Swank vetovoimaa jetsetti monikerit? Hyvä, niin sinulla on paikka tukevasti vakuutena Orangen pöydän. Viime vuonna Iso-Britanniassa harjoittaja iloisia pay-as-you-go subs sen tuulihattu-infusoida San Francisco ja nyt se etsii tarjoilla toinen kurssi. Vuotanut ulos mennessä operaattorin oman Apu ja tuki sivu, San Francisco II ups ante kanssa 800MHz ARM11-prosessori, 3,5 tuuman WVGA TFT-näyttö, 5 megapikselin peruutuskameran ja 512 laivalla muistia. ZTE rakennettu musta laatta saa päivittää Android 2.3 Gingerbread ja myös näyttää tulevan esiasennettu niin Ovi ja BlackBerry Kartat oman navigoinnin tarpeisiin. Voit saalis vilkaista tämän kaiken epävirallinen hyvyys lähteellä alla.

Orangen San Francisco II tekee yllätys debyytti jatkaa keskialuetta hallitsemaan yhdessä Gingerbread alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 marraskuu 2011 05:08:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Joten Mobile | lähde Oranssi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar