lørdag den 18. juni 2011

ChevronWP7 Labs jailbreak Windows-puhelimen Microsoftin hyväksynnän

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/18/chevronwp7-labs-will-jailbreak-your-windows-phone-with-microsoft/:

ChevronWP7 Labs

Microsoft vain sai itse boatload on Geek-uskottavuus ja teki Apple ja Sony näyttää pahalta tässä prosessissa. Tiesimme Windows Phone joukkue oli pelissä Nizzassa jailbreakers päässä ChevronWP7, mutta emme huomaisi kuinka viihtyisä kaksi menossa. Tänään devien joukoille ilmoitti ChevronWP7 Labs avaisivat pian, suostumuksella Redmond, jonka avulla käyttäjät voivat ladata homebrew apps heidän puhelimiinsa. Toisin työkaluja iPhone Dev Team , tämä palvelu ei ole ilmainen. Sen sijaan asiakkaat joutuvat yskä jopa pientä maksua PayPalin kautta - mutta emme varmasti monet teistä ovat enemmän kuin valmiita maksamaan kohtuullisen hinnan välttää sellaista kissa ja hiiri-leikki Apple on leikkii hakkereita vuodesta 2007.

ChevronWP7 Labs jailbreak Windows-puhelimen Microsoftin hyväksyntä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 kesäkuu 2011 13:14:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde ChevronWP7 | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar