lørdag den 18. juni 2011

LightSquared ja Sprint kuulemma tekevät 15-vuotisen LTE sopimus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/17/lightsquared-and-sprint-reportedly-sign-15-year-lte-agreement/:

LightSquared ja Sprint kuulemma tekevät 15-vuotisen LTE sopimus Ilmeisesti Sprintin yhtään liian huolestunut viimeaikaisesta valituksia tykkää John Deere ja liittohallituksen noin LightSquared n mahdollisesti aiheuttama häiriö GPS-signaaleja. Kirje saadaan Bloomberg kertoo, että Sprint on allekirjoittanut 15 vuoden sopimuksen kanssa Falcone ja yhteistyötä. Sopiminen jakaa verkon laajennuksen kustannukset vastineeksi siivu makeaa LTE palvelun. Asiakirjan mukaan "LightSquared ja Sprint kehittävät yhdessä, ottaa käyttöön ja käyttää LightSquared 4G-LTE-verkon." Raportti tulee kannoilla huhuja 20000000000dollari sopimuksen yhtiöiden välillä. Valitettavasti molemmille osapuolille, ei määrä miljardin dollarin seteleitä liikutan lähestyvästä tarkastusoikeuden FCC.

LightSquared ja Sprint kuulemma tekevät 15-vuotisen LTE sopimus alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 kesäkuu 2011 19:17:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar