lørdag den 18. juni 2011

Nintendo sanoo yksi Wii U ohjain per konsoli, ryöstää pelaajalle kaksi ylimääräistä näytön

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/18/nintendo-says-one-wii-u-controller-per-console-robs-player-two/:

Wii U tukee useita näytön-ohjaimia, pelejä käyttää vain yksi nyt

Nintendon tablet-herra Wii U ohjain esiin muutamia kysymyksiä, kun se julkistettiin E3. Kysymykset kuten "Millaisia ​​hulluja pelejä aiot käyttää, että asia" ja "Kuinka paljon toinen ohjain maksaa minulle?" Jälkimmäinen ainakin on vastattu. Ei mitään. Sinun ei tarvitse sellaista. Nintendon Satoru Iwata sanoi hiljattain eräässä haastattelussa, että pelien värväämällä useampia Wii U säädin ei harkita ihan vielä - vaikka ne ovat mahdollisia. Ikioma Ittosai kertoo, että Iwata kertoi Diamond Online että Wii U voidaan teknisesti tukee useita näytön-ohjaimia, mutta että laatat olisi liian kallista myydä itse. Iwata jatkoi sanomalla, että konsoli olisi laiva jossa on vain yksi, ja että pelin kehittäjät pitäisi suunnitella otsikot olettaen, että jokainen konsoli käyttää yhtä Wii U ohjain. Pelaaja kaksi tulevat tarvitse tyytyä hyvää "ol Wiimote ja jopa Satoru itsekin myöntää, että on olemassa runsaasti ja niitä ympäriinsä.

Nintendo sanoo yksi Wii U ohjain per konsoli, ryöstää pelaaja kaksi ylimääräistä näytön alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 kesäkuu 2011 15:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Diamond Online | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar