lørdag den 18. juni 2011

RIM osakkeita osuma viiden vuoden alhainen: oi, miten ovatkaan sankarit kaatuneet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/17/rim-shares-hit-a-five-year-low-oh-how-the-mighty-have-fallen/:

Oli aika, jolloin RIM omistaa älypuhelin tilaa sen vallankumouksellinen push email-varusteltu Blackberrys. Ja vielä on paljon ihmisiä, jotka eivät voi elää ilman hyvää fyysistä näppäimistöä ja BBM. Mutta huolimatta yhtiön 4900000000dollari tuloja ja 695.000.000dollari voittovaroja Q1 2011 , RIM: n varastossa on roimasti sen alin viiteen vuoteen. Mikä on muuttunut, koska nämä huumaava päivinä, kun se tuntui oli Pearl jokaisen taskussa? Kuten monet teistä tietävät, androidien ja iPhonet ovat veistetty iso kimpale on älypuhelinmarkkinoiden pitkälti RIM kustannuksella. Toki Blackberry 7 OS on tulossa ja playbook on liikkuva ulos edistää yrityksen jalansijaa Android ja iOS, mutta vain aika näyttää, jos nämä uusimmat toimet Waterloon voi johtua nousuvesi iPhonen ja pieni vihreä botit.

RIM osakkeita osuma viiden vuoden alhainen: Oi, miten mahtava on laskenut alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 kesäkuu 2011 21:21:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Market Watch | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar