lørdag den 18. juni 2011

Insert Coin: Air Guitar Move for iPhone (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/18/insert-coin-air-guitar-move-for-iphone-video/:

Vuonna Aseta kolikko, katsomme jännittävä uusi tech projekti, joka vaatii rahoitusta ennen kuin se voidaan lyödä tuotantoa. Jos haluat piki mukaan ota lähetä meille vihje kanssa "Insert Coin" kuin otsikkokenttään.





Emme ole varmoja Sopiva ilman kitaristia olisi koskaan harkitse Bonafide poimia niiden vaalia kuvitteellinen ajanvietettä, mutta entä jos petite muovi plektra voisi kääntää ne lyönnit otetaan kielisoittimet akustiikka että enemmän kuin vain kuulet? Se idea Ilmakitaransoiton Siirrä, 50 dollaria liikkeen tunnistavan Plektran että paria omistettu iPhone App yhdellä telakka-yhteys merkkijono. Mielet takana Move eivät ole uusia tuotesuunnitteluun - Colin Karpfinger luotu Thumbies, imukuppi-pohjainen Gaming Control lisälaite iPhone, ja Ronald Mannak on käynnistänyt muita freestyle elektroniset lelut, kuten V-Beat AirDrums ja AirGuitar - niin jos ne saavuttavat 25.000 dollari rahoitusta tavoite, kuvittelemme, että meillä on erittäin vankka iPhone lisävaruste käsissämme.



39 dollaria lupaus pääset yhdellä siirrolla kanssa 20 prosentin alennuksen, ja lupaus $ 49 net poimia ensimmäinen lähetys, joten voit näppäilyä pois kuukausi ennen ihmiset ensimmäiseen ryhmään. Keksijät ovat vielä sitoutua toimituspäivän, mutta pään yli Kickstarter jos haluat tehdä lupauksen, tai hypätä ohi tauko intro video ja päivittää meidän viimeinen varustellun tuote, ZionEyez .

Jatka lukemista Insert Coin: Air Guitar Move for iPhone (video)


Insert Coin: Air Guitar Move for iPhone (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 kesäkuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Kickstarter | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar