lørdag den 18. juni 2011

Netflix n päivä: Sony vetää elokuvia, uusia kaistanleveys vaihtoehtoja, ei enempää DVD API ja oikeusjuttu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/17/netflixs-day-sony-pulls-movies-new-bandwidth-options-no-more/:


Vuonna ilmeinen oodi Rebecca Black, Ice Cube ja rajoittamattoman määrän kehon kytkin elokuvia, Netflix on ollut uskomattoman aktiivinen perjantaina niin huilata sillä välin kun me sinut vauhtiin. Sony Pictures elokuvia Starz Play eivät ole enää käytettävissä (millä tahansa laitteella, ei vain Xbox 360 tällä kertaa), koska "väliaikainen sopimus antaa" mukaan virallinen blogi. Mukaan NewTeeVee, ongelma on "IP jakelu hattu" oli saavutettu johtuen Netflix n räjähdysmäisen kasvun, mutta ei sanan kun elokuvia tulee takaisin, sinun on kateissa Other Guys. Viereen oli National Association Kuurojen, joka on jättänyt oikeusjuttu Springfield, MA vastaan ​​Netflix väittäen sen laiminlyönnin suljetut kaappaukset kaikilla virtasisällön laittaa sen rikkoo amerikkalaisten vammaisten lain. Netflix viime väitti 30 prosenttia nimikkeiden subbed kanssa suunnittelee saavuttavansa 80 prosenttia vuoden loppuun mennessä, mutta lehdistötiedote (ja otsake YouTube video) tehdä niin, että johtavana streaming video, se pitäisi tehdä paremmin.



Netflix myös hiljaa antoi Yhdysvaltain tilaajat saavat saman kaistanleveyden hallinta vaihtoehtoja tarjotaan kanadalaisia ​​muutama kuukausi sitten. Uusi Hallitse Videolaatu asetukset (kuva yllä) löytyy Tilin osassa, ja jos yrität pysyä alle kaistanleveys caps tai vain pitää nähdä puskurointi, niiden pitäisi auttaa sinua ulos maksaa muutaman pikselin. Ikään kuin tämä ei riitä, Netflix Tech Blog puristettu uutinen, että se päättyy pääsy "DVD liittyviä ominaisuuksia" ohjelmasuositukset käyttämällä Open API myöhemmin tänä vuonna. Muutto on ilmeisesti valmistautuminen laajempi kansainvälinen streaming, joten jos yrität hallita levyjä kolmannen osapuolen kautta asiat voivat muuttua nopeasti.

Netflix n päivä: Sony vetää elokuvia, uusia kaistanleveys vaihtoehtoja, ei enempää DVD API ja oikeusjuttu alunperin ilmestynyt Engadget on ti, 17 kesäkuu 2011 23:29:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Hakkerointi Netflix , (2) | lähde Netflix Blogi , Netflix Tech Blog , NAD | Sähköposti

Ingen kommentarer:

Send en kommentar