lørdag den 18. juni 2011

Viikko Apple: lukitsematon iPhone ja oikeusjuttu uutiset yllin kyllin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_EzlFMThRK0/week-in-apple-unlocked-iphones-and-lawsuit-news-galore.ars:


Olemmeko kaikki toipunut WWDC aiheuttama sameus vielä Viime viikolla Apple ilmoitukset? Jos et ole ja sinun täytyy kuroa umpeen, viikon suosituimmat Applen uutisista, me olemme täällä sinua varten. Ei vain ovat olemassa uusi iPhone 5 ja iPadin verkkokalvo näyttää huhuja, iPhone 4 ostajat Yhdysvalloissa voi nyt saada lukitsematon versio. Apple myös maksoi patenttikiistat Nokia taas edessä uusi tavaramerkki oikeusjuttuja, ja haastattelimme indie-musiikin merkin siitä, miksi he ajattelevat Applen väleissä iCloud ovat huono sopimus. Lue!


Raportti: iPhone 5 lopputarkastus, ehkä ole 3G FaceTime on Verizon : seuraavan sukupolven iPhone on oletettavasti hyvää vauhtia syyskuun vapauttaa, koska se on kuulemma lopputestauksessa vaiheissa. Verizon asiakkaat voivat saada Raw Deal, vaikka, kuten kantaja on vielä viimeistellä tukea FaceTime puheluja tai OTA päivitykset.


Lukitsematon iPhone 4 saatavilla Yhdysvalloissa, mutta se maksaa sinulle : Se on ollut pitkään, mutta Apple on viimein alkanut myydä lukitsematon versio iPhone 4 Yhdysvalloissa. Laite on saatavana mustana ja valkoisena, mutta vain GSM versio myydään kuin auki.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar