søndag den 30. januar 2011

Chrysler osoittaa pois Ram hybridi-sähkö-auto, ei myy sitä sinulle

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/30/chrysler-shows-off-ram-plug-in-hybrid-electric-truck-wont-sell/:
Siellä on jo muutama hybridi-autot markkinoille (etenkin GM), mutta todellinen plug-in hybridi sähkö-autot ovat kokonaan toinen asia. Chrysler nyt näyttäisi muuttaa sitä, mutta - ainakin pienen tavalla - sen uusi Ram plug-in hybridi, joka on asetettu roll ulos liikenteenharjoittajille tänä kesänä. Se oli juuri paljastettiin Washington DC autonäyttelyssä, ja se paria 12 kWh akku Kanadan akku-maker Electrovaya Chrysler oma 5,7-litrainen HEMI V-8 moottori, joka Electrovaya sanoo avulla jopa 20 kilometrin ajon ainoastaan sähköä. Valitettavasti ei ole sanaa suunnitelmia itse tehdä auton käyttöön yksittäisille kuluttajille, mutta Chrysler ei tunnu vähintään optimistisesti hybridi-autot yleisesti, yrityksen edustaja toteaa, että puoli-ton mikrofonit ovat luonnollisesti paljon paremmin kuljettaa akkua kuin auto, ja että autot toimivat paremmin kuin hybridiauto alustoilla.

Jatka käsittelyssä Chrysler osoittaa pois Ram hybridi-sähkö-auto, ei myy sitä sinulle

Chrysler osoittaa pois Ram hybridi-sähkö-auto, ei myydä sinulle alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 30 tammikuu 2011 10:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Edmunds | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar