søndag den 30. januar 2011

Sanho julkisti uuden Hyperdrive line-up, vielä tarpeeksi tallennustilaa Frank Zappa diskografia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/30/sanho-announces-new-hyperdrive-line-up-still-enough-storage-for/:

Varmasti muistat Sanho n Hyperdrive kokoonpano - ya know, ainoa kannettava kiintolevy , joka toistaa hienosti iPad? No, jos et kaivaa 249 dollaria lähtötasona hinta, olet onnea. Yhtiö vain ilmoitti joukko uusia kiintolevyjä varten voit ottaa mukaasi ja iPadisi tällä tiellä matka teillä on ollut suunnitteilla jo vuosia. Uusia asemia ei enää urheilua QVGA värinäytöllä tai CF-ja SD-korttipaikat - sen sijaan, musta kotelo on kaksi mini-USB-porttia ja pistorasia. Hyperdrive ei tule perinteistä verkkolaite vaan USB-to-DC kaapeli ja käyttäjän vaihdettavissa oleva paristo mahdollistaa jopa 40 Gt siirtää yhdellä latauksella. Ja jos mietit, miksi ei kaksi USB-porttia, emme todellakaan voinut kertoa. Ehkä jos valitset oikean portin ollessa kytkettynä tietokoneeseen ja anna Konami-koodi, yksisarvisia ja keijupölyä putkahtaa esiin näytön - toiveajattelua, me tiedämme. HyperDrives alus maaliskuussa (pre-tilaus on nyt saatavilla), hinnat alkaen 99 dollaria tuo-your-oma-asema kotelo, 1TB on 349 dollaria ja erikokoisia siltä väliltä. Joten, jos kuva / video kirjasto on syytä päästä aina hyvin, rekvisiitta sinulle. Lehdistötiedote on tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Sanho julkisti uusia Hyperdrive line-up, vielä tarpeeksi tallennustilaa Frank Zappa diskografia

Sanho julkisti uuden Hyperdrive line-up, vielä tarpeeksi tallennustilaa Frank Zappa diskografia perin ilmestynyt Engadget Sun, 30 tammikuu 2011 06:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Hyperdrive | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar