søndag den 30. januar 2011

Zipcar lisää plug-in Prius PHEV sen laivaston, luultavasti ei muuta nimeä Zapcar

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/29/zipcar-adds-the-plug-in-prius-phev-to-its-fleet-probably-not-ch/:
Zipcar lisää plug-in Prius sen laivaston, luultavasti ei muuta nimeä Zapcar
Haluaisitko plug-in Prius , sellaista, että me vietti muutaman päivän viime vuonna, takaisin, kun vuodenajat ovat muuttumassa, ja siellä oli vain aavistuksen tämän tappaja talven tulla? No, liian huono, koska et edelleenkään pysty ostamaan niitä. Mutta Zipcar voi ilmeisesti lisäämällä kahdeksan asioita laivastoaan, ja ne ovat saatavilla nyt Bostonissa, San Franciscossa, ja Portlandissa, Oregonissa. Koska yhtiö on 8000 Autojen kokonaismäärän saatavilla mahdollisuuksiasi turvaaminen näistä erityisesti Priuses (Prii?) On ohut, mutta jos pisteet, tietää, että ne veloittaa vain kolme tuntia 110 pistorasiaan ja puoli että jos olet langallinen on 220, joten ei fancy-pants latausaseman ennen käyttöä.

Zipcar lisää plug-in Prius PHEV sen laivaston, luultavasti ei muuta nimeä Zapcar perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 tammikuu 2011 19:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Sähköautot raportti | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar