søndag den 30. januar 2011

Engadget Show palaa tänä iltana kello kahdeksantoista ET Steve Wozniak!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/30/the-engadget-show-returns-tonight-at-6pm-et-with-steve-wozniak/:
Peruuta illallinen suunnitelmia, koska tänään klo 18:00 ET, jäljittelemätön co-perustaja Apple Steve Wozniak on liityit ensimmäisen Engadget Show 2011! On ilta muistaa kuin Woz liittyy meihin ilta Frank, silmien avaamisesta, ja kaikki noin mahtava keskustelu. Otamme streaming elää 18:00 Cooper unionin Rose Auditorio ja meillä noin 200 paikkaa saatavilla ensin tullutta palvellaan ensin "-pohjalta, jos haluat liittyä meihin henkilökohtaisesti. Otamme myös musiikkia lahjakas Zen Albatross ja tavallinen hullu lahjoituksista. Luottamus kun sanomme, että tämä episodi tulee olemaan eeppinen.

MUISTUTUS: Näytä tullaan tapahtuu kaunis uudessa paikassa, Rose auditoriossa Cooper unionin uuden lukuvuoden Building (eli ei TimesCenter), joka sijaitsee Manhattanin 41 Cooper Square . Istuin on erittäin vähäistä, joten sinne aikaisin!

Liput ovat - kuten aina - ilmaiseksi kaikille, jotka haluaisivat osallistua, mutta istuimet on rajallinen, ja liput ensin tullutta palvellaan ensin ... joten sinne aikaisin! Tässä päivitetty info uuden pääsylippupolitiikan että sinun täytyy tietää:
  • Ei ole pääsymaksu - liput ovat täysin ilmaisia
  • Tapahtuma on kaikenikäisille
  • Lipunmyynti alkaa klo Cooper unionin uuden lukuvuoden rakennuksen 14:00 tänä iltana, sunnuntaina 30. tammikuuta ovet auki istuimet 17:15 ja show alkaa klo 18:00
  • Meillä on nyt liitetty istuimet, joten ensimmäiset ihmiset saavat lippuja saa etusijalle istuimet. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kun saat lipun, sinun paikkasi on taattu - sinun ei tarvitse palata linjassa saada hyvä paikka.
  • Et voi kerätä lippuja ystävien tai perheen - joku haluaisi tulla paikalla on saada lippu
  • Istumapaikkoja on rajoitettu (vain noin 200 paikkaa teatteri), ja kun olemme täynnä, olemme täysin
  • Paikka sijaitsee 41 Cooper Square New York, NY 10003 (kartta tauon jälkeen)
  • Näyttää pituus on noin tunti
Valitettavasti emme käynnissä tavallinen teksti-win arvontaan tämä episodi (tiedämme se on perseestä, mutta se käsistä), joten jos haluat paikan joudut näy henkilöä. Jos olet jäsen, media, joka haluaa osallistua, ota meihin yhteyttä: engadgetshowmedia [at] Engadget [dot] com, ja yritämme vastata sinulle. Kaikki muut tiedotusvälineet kysymykset voi lähettää osoitteeseen: engadgetshow [at] Engadget [dot] com.


Tilaa Show:

[ iTunes ] Tilaa Show suoraan iTunesissa (M4V).
[ Zune ] Tilaa Show suoraan Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Lisää Engadget Show rehu (M4V) RSS-lukijaohjelman, ja on se toimitetaan automaattisesti.

Engadget Show palaa tänä iltana kello kahdeksantoista ET Steve Wozniak! perin ilmestynyt Engadget Sun, 30 tammikuu 2011 14:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar