søndag den 30. januar 2011

PSA: Vaihda vanhat Amazon.com salasana parempaa turvallisuutta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/30/psa-change-your-old-amazon-com-password-for-better-security/:
Amazonin väitetään sai turvallisuuden puute, joissa hakkerit voivat löytää salasanasi paljon helpompaa kuin he olisivat muuten, jaT tässä on jo kiinnitetään paikalleen. Mutta saat tämän - sinun täytyy luultavasti vaihtaa salasanan korjata ottamaan vaikuttaa, jos et ole jo tehnyt niin parin viime vuoden aikana. Mukaan Reddit käyttäjille, Amazon.com kirjautunut järjestelmään todellisuudessa hyväksy lause niin kauan kuin se alkaa salasanasi, kuten "password123" kun taikasana on yksinkertaisesti "salasana" itsestään. Tämä ilmeisesti se, että paljon helpompi tietokone arvata salasanan kautta brute force menetelmin, ei väliä kuinka takaperoiselta että tuntuu, joten jos vain vaihtaa sen heti - ja jotain muuta kuin "salasana" hyvä - sinä "ll on paljon järkevämpi unia.

PSA: Vaihda vanhat Amazon.com salasana paremman turvallisuuden alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 30 tammikuu 2011 15:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Kulutuskulttuurin , Wired | lähde Punertava | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar