søndag den 30. januar 2011

WeSC Karmatech konsepti tekee kenkiä enemmän sosiaalista RFID

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/29/wesc-karmatech-concept-makes-your-shoes-more-social-with-rfid/:
Olemme saaneet kokea enemmän ja enemmän kenkiä infusoida erilaisia teknologian viime vuosina, mutta mikään aivan näin WeSC Karmatech konsepti joidenkin opiskelijoiden Ruotsin Hyper Island "digitaalinen koulussa." Kuvattiin "sosiaalinen ottaa Nike +" kengät ilmeisesti ei olisi kiihtyvyysanturi, mutta ne eivät pakata RFID-siru, jonka avulla käyttäjän toimia vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa - automaattisesti lähtöselvityksen sijainnin ja jaa se Facebook tai Twitter Esimerkiksi tai pääse yksin tarjouksia tai erityisiä tapahtumia. Tietenkin se on vain käsite, mutta opiskelijat toteavat, että se olisi suhteellisen halpa toteuttaa (ainakin kenkä loppuun yhtälö), kuten RFID-tunnisteet itse maksoivat vain muutaman sentin. Kinda antaa uuden merkityksen "sneakernet," ei se? Head aikaisemmista taukoa video.

Jatka käsittelyssä WeSC Karmatech konsepti tekee kenkiä enemmän sosiaalista RFID

WeSC Karmatech konsepti tekee kenkiä enemmän sosiaalista kanssa RFID perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 tammikuu 2011 18:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Behance | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar