søndag den 30. januar 2011

Olympus XZ-1 tarkistetaan: 499 dollaria makea yksinkertaisuus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/30/olympus-xz-1-reviewed-499-for-sweet-simplicity-in-a-compact-sh/:
Meillä oli tunne Olympus XZ-1 olisi voittaja, ja Digital Photography Review näyttää ajattelevan niin, niin - se vaati 10 megapikselin täyden-ohjeen kohta ja ampua "parhaat valokuvaajat kompakti tällä hetkellä" lopussa ja perusteellinen. Useimmat kehua oli sälyttää että F1.8-2.5 Zuiko objektiivi, joka tarjoaa "lyömätön yhdistelmä erilaisia ja kirkkaus", joiden voimakas, yksityiskohtainen suorituskyvyn hämärässä riitti kaikille, mutta kumoavat julkaisun huolta ettei säädettävissä melua ympäristössä. Vaikka julkaisu on myöntänyt, että kamera ei ollut räätälöinnin tiettyihin Micro Four Thirds serkkuja, se ei menetä suurimman kehittyneen valvonnan mieluummin virtaviivainen valikot ja käsikirja soittaa helposti pääsyn yleisin muutoksia. Akun lataaminen USB ja oma elokuva painike myös huusi niin mukava koskettaa. Ainoa merkittävä Ding oli täydellinen laiminlyönnistä aukkoautomatiikan ja automaattitarkennus lukot keskittyä-ja sommitella ammunta, mutta jos olet valmis Snap Shots käyttämällä Olympus nykyisen 11 AF ja ole etsimässä raahata joukko kalliita vaihdettavia objektiiveja Tämä voisi olla yksi. Syvään sukeltaa meidän lähde linkki selvittää varmasti.

Olympus XZ-1 tarkistetaan: 499 dollaria makea yksinkertaisuuden perin ilmestynyt Engadget Sun, 30 tammikuu 2011 02:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde DPReview | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar