søndag den 30. januar 2011

Päällä: suite segmentti PlayStation-pelit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/29/switched-on-a-suite-segment-for-playstation-games/:
Joka viikko Ross Rubin edistää kytketty On , sarake noin kodintekniikan.

Yksi asia, joka on asetettu Sony sen lisäksi kotikonsolin kilpailijoiden on laajennettu elinkaari sen laitteisto. Riding vauhtia massiivinen asentaa pohja, niin PlayStation-ja PlayStation 2 jokaisen pitää myydä vahva lähes vuosikymmenen jälkeen debyyttinsä, ja vuoden kuluttua niiden seuraajien käyttöön. Itse asiassa niinkin myöhään kuin 2009, Audiovox alkoi tarjota PS2 integroitu jälkimarkkinoilla ovehead autoradio, jossa 10 "näyttö. Sony voisi jatkaa tätä strategiaa kotikonsoleilla koska PS2 oli karannut yksikkötilavuus johtaja sen sukupolven. Ei niin kanssa PSP: llä.

Kun Sony esitteli PlayStation Portable , se tuli kannettava konsoli markkinoilla kovaa linnoittautunut kilpailu vakiintuneiden Nintendon ja tehokas laajakuvanäyttö kannettava oli outsold on Nintendo DS ja sen myöhemmin johdannaiset. Sony ei voinut saavuttaa markkinaosuutta sitä tarvitaan steamroll olevaa kilpailua.

Sonyn ilmoitukset tällä viikolla, mutta PlayStation myyjät ilmeisesti löytänyt tapa ottaa niiden yksi-kaksi boolia tien päällä, jossa otetaan PSP ja segmentit sen kehitystä.

Jatka käsittelyssä päällä: suite segmentti PlayStation-pelit

Päällä: suite segmentti PlayStation-pelejä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 tammikuu 2011 23:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar