onsdag den 2. marts 2011

IPad 2

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/02/the-ipad-2/:


Apple on juuri tehnyt toisen sukupolven iPad virallista! Siinä on kaksiytiminen A5 siru, ja lopuksi, kamerat, sekä edessä että takana! Uusi CPU on sanottu olevan jopa kaksi kertaa niin nopeasti, grafiikan suorituskykyä jopa yhdeksän kertaa parempi kuin alkuperäinen iPad, mutta tehovaatimukset on pidetty ennallaan. Akun käyttöaika on näin ollen muuttamattomana, Applen lupaava 10 tuntia. Hinnoittelu, on ollut myös ennallaan, alkaen 499 dollaria. Uusi tabletti tulee kanssa HDMI-ulostulo, joka asettaa sinut takaisin 39 dollaria tarvittavasta dongle, mutta olemme vielä kuulla merkit ja Thunderbolt yhteydet.



Ei uusia kansia laite, joka on parhaiten määritellä Steve Jobs itse: "Suunnittelimme asian oikean rinnalla tuotteen. Se ei ole kyse - se kattaa." Pohjimmiltaan se on magneettinen läppä, joka suojaa edessä ja palaa automaattisesti ja asettaa laite nukkumaan mukaan, onko se auki vai kiinni. Arvaa me tiedämme, mitä se liiketunnistin on nyt. Nämä värikuoret maksaa 39 dollaria muovi-tai 69 dollaria, jos valitset nahkaa.



IPad 2 on 33 prosenttia ohuempi kuin edeltäjänsä, on mieli sulavat 8.8mm, ja alus kahdessa sävyt: valkoinen ja musta. Se tulee olemaan saatavilla sekä AT & T ja Verizon, ja kaikki vaihtoehdot toimitukset alkavat 11. maaliskuuta.



Mitä uusia ohjelmistoja, FaceTime ja Photo Booth tulevat vasta kameran täydennettyjen iPad.


Galleria: Apple iPad 2









Kehittäminen ... uusimmat kattavuutta Applen iPad 2 avaustapahtuma, katso liveblog .

IPad 2 perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 maaliskuu 2011 13:15:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar