onsdag den 2. marts 2011

Random House kytkimet e-kirja hinnoittelumallit, raivaa tietä sisäänmenon iBookstore

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/01/random-house-switches-e-book-pricing-models-clears-way-for-entr/:


No, se näyttää viimeisen suuren holdout Applen iBookstore voi pian liittyä sen kilpailijansa IOS laitteet - Random House ilmoitti tänään, että se luopuu nykyisestä hinnoittelumalli e-kirjojen hyväksi ns viraston hinnoittelua ", joka Apple vaatii. Tämä malli edellyttää kustantajien asettaa vähittäishinnat niiden kirjojen kanssa kirjakauppias saada 30 prosentin alennus kustakin myynti - toisin kuin perinteinen tukku malli, jonka avulla vähittäiskauppiaat asettaa hinnan kirjoja ja jopa myydä niitä tappiolla (kuten Amazon on tehnyt aikaisemmin). Kuten Wall Street Journal huomauttaa, viraston malli on arvosteltu jonkin verran (myös Random House aiemmin) ja poistaa tehokkaasti alennukset ja taataan vähittäiskauppiaat voittoa jokaisesta kirjasta ne myyvät. Tietenkin, Random House ei ole vielä virallisesti ilmoittanut, että se liittyy iBookstore joukkoon, mutta tämä uutinen ei varmasti riviin hienosti hieman tapahtumaan huomenna.

Random House kytkimet e-kirja hinnoittelumallit, raivaa tietä sisäänmenon iBookstore perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 maaliskuu 2011 17:58:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink AllThingsD | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar