onsdag den 2. marts 2011

Prospero robotti viljelijä robottimaisesti kasvien siemeniä, tekee ihmiset vieläkin laiska (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/01/prospero-the-robotic-farmer-robotically-plants-seeds-makes-huma/:


Let's face it - ihmiset ovat laiskoja , mutta uskomattoman tuottelias. Olemme nähneet kaiken itse tehdä sänky , jotta kanava-vaihtaja jopa kosketusvapaa näppäimistö . Ja nyt olemme siunattu robotti , että kasvit siemeniä meille. Se on oikein, kuva näet yllä on viisi jalkainen kone, jolla on kyky toteuttaa kaikki tarvittavat toimenpiteet kasvaa kasvi. Kiitos Parallax Potkuri siru, joka asennetaan Schmart Board, Prospero pystyy itsenäisesti liikkua mihin tahansa suuntaan ja vältyttäisiin rasittamasta esineitä. Ei anturi, joka sijaitsee sen elin, joka aistii jos siemenet on otettu käyttöön. Jos robotti havaitsee, että maa tarvitsee siemen, se tulee kaivaa reikä, pudota siemenet, siirtyä maaperään takaisin reiän päälle ja sitten spraymaali jauhettua valkoista huomata, että prosessi oli onnistunut. Vatsassa botti on myös varustettu lannoitteiden ja kasvinsuojeluaineiden sekä Prospero voi "puhua" (infrapuna) ja muita robotteja säilyttämiseksi viljelyn luovan tehokkuutta. Voit tarkistaa 48 sekunnin pätkän istutus prosessi tauon jälkeen. Tai, jos olet sato-harrastaja, osuma kattavammin linkki 5 minuutin ihana vihreä peukalo toimia.

Jatka käsittelyssä Prospero robotti viljelijä robottimaisesti kasvien siemeniä, tekee ihmiset vieläkin laiska (video)


Prospero robotti viljelijä robottimaisesti kasvien siemeniä, tekee ihmiset vieläkin laiska (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 maaliskuu 2011 18:26:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PC World | lähde Trossen Robotics | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar