onsdag den 2. marts 2011

Valmista itsesi Kinect hakata muuttuu sinut 3D palapelin pala

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/02/fabricate-yourself-kinect-hack-turns-you-into-a-3d-puzzle-piece/:


Olemme olleet karsimalla kaltaiseksemme osaksi saippuaa vuosikymmeniä, mutta onneksi meille joku keksiä paljon helpompi tapa tehdä meidän virheetön ulkomuoto pienoiskoossa. Seuraten pitkässä kekseliäitä Kinect hakata , ihmiset on Interactive valmistus on tuottanut ohjelman nimeltä Valmista itsellesi, että hankkii koneen kaapata kuvia käyttäjiä ja muuntaa ne 3D-printable tiedostoja. Hakata, joka esiteltiin konkreettinen, sulautetut ja ruumiilliset vuorovaikutus konferenssissa tammikuussa, tulokset pieniä 3D-malleja, jotka muistuttavat Han Solo loukussa luonnonkoksi ja urheilu palapelin reunat voidaan tehdä verkkoon pieni, mutta tarkka rappaukset. Valmista itse on vielä lapsenkengissään, ja tuloksena ovat melko niukasti tietoja, mutta olemme yhtä innoissaan mahdollisuuksia - ajatelkaa mitä kaikkea voisimme monogrammi aika kuluu tuottaa yksi saippuavettä patsas. Video jälkeen hypätä.

Jatka käsittelyssä Valmista itsellesi Kinect hakata muuttuu sinut 3D palapelin pala


Valmista itsesi Kinect hakata muuttuu sinut 3D palapelin pala perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 maaliskuu 2011 11:40:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink i.materialise | lähde Interaktiivinen valmistus | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar