onsdag den 2. marts 2011

Microsoft Windows Embedded Compact 7 nyt saatavilla, tai ei tee matkalla tablettia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/01/microsoft-windows-embedded-compact-7-now-available-may-or-may-n/:


Takaisin kesäkuuta Computex Microsoft julkisti seuraajan Windows CE - Windows Embedded Kompakti 7 - ja se on vihdoin lyödä yleinen saatavuus merkki tänään. Pojat Redmond lähetetty 180-päivän kokeiluversio lopullinen WEC7 bittiä eilen, ja samalla on epäselvää, milloin se julkaistiin valmistajien, ZDNet n Mary Jo Foley toteaa, että digitaalinen allekirjoitus bittiä on helmikuun 19. päivänä. Joten, mitä tämä kaikki tarkoittaa? No, sinun ehdottomasti haluavat tutustu Windows Embedded Compact 7 selitti postitse , mutta meidän pitäisi alkaa nähdä uuden käyttöjärjestelmän virtaa puhelimet (älä unohda WP7 on rakennettu Win CE ydin), lääkinnällisiä laitteita, vähittäiskaupan järjestelmät, ja ehkä jopa joitakin tabletteja pian. Mitä jälkimmäiseen ryhmään, voit rememeber että näimme että WEC7 prototyyppi tabletti edellä Computex kuitenkin taas jotkut haluavat ASUS luvannut jo varhain, että se käyttää ohjelmistoa sen EP101TC se nopeasti ojitettu, että idea ja meni Android. Meidän arvaus on, että tulee näin useimpien siellä, mutta kevyt käyttöjärjestelmä, joka nyt voi ajaa ARM V7 arkkitehtuuriin, on sisäänrakennettu tuki Silverlight ja Windows Embedded-ja Flash-10.1, on selvää etua verrattuna Windows 7 tablettia hetki. Hit lähde linkkiä joitakin lisätietoja, ja teemme varmasti pitää silmällä uusia laitteita käytössä uusi liian pitkä OS.

Microsoft Windows Embedded Compact 7 nyt saatavilla, tai ei tehdä tiensä tabletteja perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 maaliskuu 2011 20:49:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink ZDNet | lähde Microsoft | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar