onsdag den 2. marts 2011

NVIDIA: n viallisia GPU ryhmäkanteen ratkaisu kyseenalaistaa, mutta aika on loppumassa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/01/nvidia-faulty-gpu-class-action-settlement-challenged-but-times/:

Muistan, kun NVIDIA on pyydetty myynti viallinen mobiili grafiikka pelimerkkejä , ja lupasivat toimittaa bargain-kellarissa korvaavan kannettavat tehdä ryhmäkanteisiin oikeusjuttu mennä pois? Ainakin yksi herrasmies ei ollut tyytyväinen miten se meni, ja haastaa näkemään, että vaikuttaa asiakkaat saavat reilun ravista. Ted Frank Center for ryhmäkannetta kohtuutta mukaan NVIDIA ei ole liiketoimintaa ohimennen pois halpoja kannettavia tietokoneita, ja mielestämme hän voisi olla kyse - onhan tuomari määräsi, että NVIDIA tarjoaa "korvaaminen tietokoneella ja samanlaisia tai samankaltaisia ja yhtä tai vastaava arvo "ja se ei ota asianajaja nähdä, että 400 dollaria Compaq Presario CQ56-115DX että yhtiön tarjoamalla ei tule lähelle korvausta omistajille viallinen koneita. Me vitsaili, että ehkä on parempi myydä vanhan kannettavan osat eBay, ja joka ei ehkä ole kaukana totuudesta.



Asia on, onko Ted Frank ja yritys voittaa tai hävitä oikeudessa, viallinen laptop omistajat ovat vain kaksi viikkoa jäljellä rekisteröityä tahansa NVIDIA päätyy jakamassa, kuten 14 maaliskuu on ehdoton takaraja on ratkaisu vaatii postileima. Lue väitteet meidän kattavammin linkkiä ja päättää itse.

NVIDIA: n viallisia GPU ryhmäkanteen ratkaisu kyseenalaistaa, mutta aika on loppumassa perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 maaliskuu 2011 23:50:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Point of Law , Memo Re: Motion valvoa (PDF) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar