onsdag den 2. marts 2011

Vanhemmat TiVo-sarjan 3 / HD laatikot toimii iPad kauko app pian

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/01/older-tivo-series-3-hd-boxes-will-work-with-the-ipad-remote-ap/:


Kumppani app. TiVo Premiere DVRs toimi hienosti, kun tarkastellaan sitä , mutta ZatzNotFunny huomauttaa voisi saada vieläkin pian, kun se ominaisuus "rajoitettu tuki"-sarjan 3 / HD laatikot sekä TiVo DVR tarjoamat kaapelin tarjoajat, kuten RCN ja Suddenlink . Tämä "tulossa pian" info kuului päivitys eilen, että lisätään uusi DVR valinta näytön asetukset prosessi, kyky ajaa taustalla ja valikoituja suorituskyvyn parannuksia ja korjauksia. Tietenkin tiedämme nyt, että TiVo: n "elinaikana" tarjoaa ei kestä ikuisesti ( kymmenen vuoden antaa tai ottaa ), mutta käyttäjille, jotka haluavat pitää kiinni heidän nykyisten laitteiden sijasta päivittämisen sarjan 4, vielä muutama uusia ominaisuuksia tulossa alas putken.

Vanhemmat TiVo-sarjan 3 / HD laatikot toimii iPad kauko app pian alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 maaliskuu 2011 18:54:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde ZatzNotFunny , iTunes , TiVo yhteisön | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar