fredag den 13. maj 2011

Google I / O gaffe: Galaxy tab 10,1 Limited Edition ei toimi OS X, Windows käytettävyys on epätasainen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/13/google-i-o-gaffe-galaxy-tab-10-1-limited-edition-wont-work-wit/:


Tiedätkö mitä on cool? jakamassa 5000 Android tablets ja uskollisimmat kehittäjät Google I / O . Tiedätkö mitä ei ole cool? Jakamassa 5000 Android tablets että ei voi olla tiedostoja lastata niitä. Uskokaa tai älkää, se mitä tapahtui tällä viikolla I / O-konferenssissa, jossa laumoista kehittäjät jaettiin Galaxy tab 10,1 Limited Edition , jota ei tällä hetkellä käyttöliittymä OS X ja on valtavan hauskaa näin Windows 7. Aikana ensimmäisen esikatselun Musiikki Beta , huomasimme, että MacBook Pro (OS X 10.6) ei oikeastaan ​​tunnista tablet, vaikka asennuksen jälkeen Android File Transfer. Koska emme oikeastaan ​​tarvitse että toimintoja varten kyseisen artikkelin, me heitti sen backburner.



Niille tunne, Android File Transfer on pieni sovellus, joka on velvollinen siirtämään sisällön välillä OS X ja Android 3.0. Avid käyttäjät Froyo ja Gingerbread voidaan järkyttynyt siitä, että kaikki Honeycomb laite he ostavat edellyttää pala ohjelmiston käyttöliittymän kanssa, mutta hei - siellä se on. Joka tapauksessa, meistä näyttää siltä, ​​että uusin rakentaa Android File Transfer ei sisälly laitteen tunnus ja Samsungin tähänkin julkaisematonta Tab 10,1, jos sinulla muistuttaa, Standard Edition tämä asia ei teilataan osuma kuluttajien käsiin kesäkuun 8. asti. Riippumatta siitä, mitä temppuja yritimme (asentamalla Mac-versio Kies Mini, esimerkiksi), emme voi saada yhden Apple meidän vakaa tunnustaa asia. Yhdessä tapauksessa Mac Katsotuimmat laitteen "Samsung Modem" sisällä Networking ruudussa - se on niin lähellä kuin voimme tulla saamaan kaksi seurustella. AllThingsD n Ina Fried sanoi hänelle Tab 10,1 LE oli pelkästään tunnustettu kamera-kuin laitteeseen Aperture.



Yli Windows-puolella asiat ovat vain marginaalisesti pienempi hirveä. Meillä on ollut pari Wintel laatikot suoraan kieltäytyä olla mukava tämä "salaperäinen USB-laitteen", kun taas toiset tarvitaan useita uudestisyntynyt ja kuljettaja etsijät vihdoin asentaa sen ulkoinen tallennuslaite - ja vain USB Virheenjäljitys käytöstä. Hyvä puoli on, että ne kärsivällisesti (ja Windows 7 kamppeet) voi odottaa yhden menetelmän siirtää, mutta se on varmasti vähemmän kuin ihanteellinen.



Olemme surmising että Googlen hautoo uusi versio Android File Transfer tälläkin että hoidan yhteensopivuusongelmia, toivottavasti kauan ennen kuluttajat alkavat nähdä nämä kesäkuun alussa. Mutta kehittäjät tässä ja nyt? Stop tuhlaa iltapäivällä yrittää selvittää, miksi Mac ei vain yhteistyötä, ja antaa siitä, että Win7 järjestelmä vähän rakkautta.

Google I / O gaffe: Galaxy tab 10,1 Limited Edition ei toimi OS X, Windows käytettävyys on täplikäs perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 toukokuu 2011 15:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .


Ingen kommentarer:

Send en kommentar